Ko je Zmua?

Ne znam ni sama. Svakog dana saznam nešto novo o sebi. Manje-više sve za šta sam govorila ja to nikad ne bih! uradila sam, još i gore/teže/gluplje, pa odavno to ne govorim.

Ono što je bitno da se zna o meni daću u tezama, jer je prva moja odlika:
- sistematična - znate one osobe koje imaju labels za sve; prezirem ikonice na desktopu - liče mi na gužvu u saobraćaju; muzika u kompu podeljena na domaće/strano, pa po alfabetu, i slično - rekli su mi da je ovo jedna od osnovnih odlika ljudi sa psihičkim poremećajima, poput opsesivno-kompulsivnog. odgovorila sam - imam i to; nekoliko njih, tačnije.
- internetoholičarka, do koske - odbila bih svaki posao koji bi me od interneta odvojio (na prvom mestu jer smatram da nema posla danas koji može i trebalo bi da bude bez interneta)
- popravljam paste za zube i ostale tube po kućama; besplatno; (jedan od OKP-a. nije da se ponosim što ih imam. oni su uvod u shizofreniju. samo ne umem protiv njih)
- control freak, jer drugačije ne umem.
Ono što je još bitno jeste da sam uvek spremna da promenim mišljenje o nečemu, ako mi daš dovoljno dobar razlog za to. Dovoljno. Dobar. Želim stav podržan činjenicama, a ne samo: jer je moje mišljenje ispravnije od tvog.
Još nešto: ne umem da ćutim. 

A vizuelno: kako on kaže, izgledam kao hodajući kliše - niska prsata plavuša sa naočarima.
Moj izgled jako vara. Žao mi je, ali

just because I'm blond, don't think I'm dumb
'cause this dumb blonde ain't nobody's fool!